PRODALA SAM TRI STANA ZBOG POSLA: Verica Rakočević otkrila potresne detalje iz života, ovo niko nije znao
Foto: Blic tv printskrin

Verica Rakočević jedna je od najpopularnijih modnih dizajnerki na našim prostorima, a sada je otkrila da je u svoju karijeru uložila čak tri stana kako bi došla do uspeha. 

Svoja tri stana sam sama zaradila, ali sam ih i prodala zbog ulaganja u posao. U pitanju su tri zaista velika stana. S ove distance, ako me pitate da li bih to ponovo uradila, ne bih. Jednostavno ne bih. To mi je donelo samo, kad mi je najteže, da se setim koliko mi je u tom trenutku bilo lepo - rekla je Verica, pa dodala da joj se uložen novac nije isplatio. 

- Jedan stan sam prodala još '93. godine. Ljudi nisu imali hleb da kupe sredinom devedesetih, a ne da kupe haljinu... Mislim da je to bila ludost. Mislim da je to bilo pogrešno ulaganje u prostor koji nije doneo adekvatnu kompenzaciju za uloženo - rekla je ona.

Ja posle 40 godina rada nemam teoretske šanse da skupim 5.000 evra sponzorskih para za moju reviju, osim da izvadim iz svog džepa, što i uradim. Ja dam, to je tužno, naravno. Bilo bi najnormalnije da ja nemam taj problem, na konto mog imena. Ali ga imam - zaključila je Verica za crnogorsku televiziju "E".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading