Peja
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditelj Zoran Pejić Peja razveo se od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao pre nekoliko godina na Ibici. On se prvi put oglasio povodom razvoda i otkrio da već četiri meseca ne živi sa bivšom surpugom.

Kako ne bi izazivao buru u javnosti i navodio medije na insinuacije, Peja se oglasio na svom Instagram nalogu i rekao svima da je sa Draganom i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima.

- Evo i zvanične objave sa moje strane, drage moje kolege novinari bili ste strpljivi. Želim da vas obavestim da već četiri meseca Dragana i ja ne živimo zajedno, rastali smo se - priznao je Pejić. 

Voditelj kaže da među njima nema zle krvi, da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima.

-Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – zaključio je on.

Inače, Peja je nedavno govorio da bi sa Draganom želeo da dobije dete, a nije tajna da je voditelj na početku njihove veze častio silikonima, za koje je sam izabrao veličinu.

 - Ja sam izabrao novu veličinu grudi. Ona je birala zube, ja biram grudi. Sve sam ispipao, sve sam isprobao, odgovara samo pod mojom šakom - Kako je Peja jedno vreme redovno posećivao teretanu i svakodnevno kačio svoje slefije, Dragana je istakla da nema sa tim problem.

 

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading