Poznate dame koje su preživljavale nasilje
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Među poznatim damama sa naše javne scene, spisak onih koje su doživele neki vid nasilja, nažalost veoma je dugačak.

Bivša košarkašica Milica Dabović dugo vremena trpela je nasilje od strane partnera, a strah za život kao i stid od okoline, bili su presudni da slučaj ne prijavi odmah.

- Bilo me je sramota što sam kapiten zlatne generacije ,a da treba da odem u policiju i kažem da trpim nasilje od muškarca. Na takvog sam naišla jer sam lakoverna i naivna, moja greška je što svima verujem-rekla je ona.

Javnost je potresla vest da je Luka Lazukić fizički napao pevačicu i tadašnju suprugu Natašu Bekvalac. Podsetimo, Luka je Natašu, kako se navodi, fizički napao samo mesec i pošto se porodila. Poznata pevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, ćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem.

Njihova ćerka Katja imala je svega par meseci u tom trenutku, a Nataša je uradila ono što je bilo najbolje za nju i dete u tom trenutku- rastala se od supruga i podnela krivičnu prijavu.

Goca Tržan je pre braka sa kolegom Rašom, bila u braku sa Ivanom Marinkovićem sa kojim ima ćerku Lenu. Kako je tada istakla, u trenutku kada se odlučila da on bude njen muž i otac deteta mislila je da bira najbolje. Kasnije se međutim ispostavilo drugačije.

On ju je jednom prilikom udario i probio bubnu opnu, kada je Goca rešila da stavi tačku na taj odnos.

Još jedna pevačica bila je žrtva višegodišnjeg nasilja. U pitanju je Maja Marijana koja je pre 8 godina završila u Urgentnom centru sa stravičnim povredama. Lice joj je bilo oteklo i jedva je pričala zbog povreda vilice i usana. 

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvesti - opisala je u svojoj izjavi pevačica tada.

Kako se kasnije otkrilo, ovo nažalost nije bio prvi put da je Maja pretrpela nasilje od strane svog tadašnjeg izabranika.

Glumicu Minu Lazarević pre nekoliko godina pretukao je suprug Goran Stanić. On je na glumicu fizički nasrnuo, a potom izbacio iz stana, ali glumica tada nije prijavila Gorana policiji. Tek sutradan, kada je Stanić pucao iz automatske puške sa terase njihovog stana, policija je, došla u njihov dom po pozivu uznemirenih komšija, i zatekla pretučenu glumicu.

- Teško mi je! Pustite me da sama rešavam svoje probleme. Hvala svima koji se trude da pomognu i koju su uz mene, ali uzalud je. U ovom trenutku ne može niko ništa da učini, samo želim da budem sa porodicom. Šta da vam kažem? Prolazim kroz težak period. Ali ne treba mi ničija pomoć, boriću se sama - rekla je Mina tada.

Manekenka Sandra Obradović je tek prošle godine, nakon više godina zlostavljanja, skupila hrabrost i iznela u javnost foto dokaze povreda koje joj je nanosio partner sa kojim ima sina.

Ona je istakla da je preživljavala horor priču, a da je nasilje počelo još kada je ostala u drugom stanju.

Pevačica Anabela Atijas takođe je pretrpela udarce od i dalje sadašnjeg muža Andreja Atijasa, što je kulminiralo odlaskom u policiju.

Uprkos svemu, oni su to ostavili po strani i rešili da nastave zajednički život. 

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je otišla u policiju i prijavila ga, pisali su mediji.

Manekenka i bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi prijavila je svog bivšeg supruga Nikolu Pavlovića da ju je davio i glavu udarao u zid nakon čega je Sindi zadobila lakše telesne povrede. Pevačica je svoju pravdu zatražila na sudu, pa su pravosudni organi Nikolu zbog nasilja u porodici osudili na uslovnu kaznu od godinu i po dana. 

Podsetimo, javnost je pre dva dana uznemirila vest da je pevačicu Aleksandru Mladenović uhodio dečko kog je je rešila da ostavi, te joj pretio ubistvom i samoubistvom, nakon čega ga je pevačica prijavila policiji. 

 

@alo_portal Kaja o dečku Aleksandre Mladenović kog je pevačica prijavila policiji #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #kaja ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading