Neda Ukraden
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Poznata pevačica Neda Ukraden nedavno je izgradila luksuznu vilu pored svoje rodne kuće, u Hrvatskoj.

Ovu raskošnu vilu pevačica nije napravila samo za porodično uživanje, već je ova nekretnina odnedavno dostupna i svim turistima dubokog džepa koji za boravak u njoj moraju da izdvoje basnoslovan iznos novca. Cena iznajmljivanja je od 2.377 evra pa naviše, u zavisnosti od toga koliko dana i u kom periodu godine se iznajmljuje.

Neda Ukraden

Printscreen

 

Za ovu visoku cenu i to van sezone, turisti koji se odluče da odmor provedu u ovoj vili mogu besplatno da dobiju posteljinu i peškire, generalno čišćenje, a u finalnu cenu uključene su i režije. Obavezna je i kapara od čak 500 evra.

Inače, Nedina vila se na sajtu za iznajmljivanje reklamira kao objekat sa pet spavaćih soba, besplatnim privatnim parkingom, garažom i besplatnim internetom. Objekat ima i sve elemente koji su potrebni porodicama sa malom decom. Gostima su na raspolaganju i vrhunski opremljene kuhinje, dnevni boravci, terase, ali i mašina za pranje veša, mikrotalasna, aparat za kafu... Tu su i kupatila sa kadom i tušem. Vila poseduje i kamin, televizore u sobama i slično. Za potpuno uživanje, na terasama su ležaljke, ljuljaške, kao i baštenska kuhinja s' roštiljem, a postoji i malo igralište za najmlađe, kao i soba za rekreaciju starijih. Neda je mislila na sve, pa je tako obezbedila i satensku posteljinu. Bazen se može i grejati, a u ponudi je hidromasažna kada, kao i velnes soba sa saunom.

Podsetimo, Neda Ukraden često dobija komplimente na račun svog besprekornog izgleda, a održava ga posebnim načinom ishrane.

Ona je ranije priznala da se ugojila tokom pandemije, ali da se vratila na staru kilažu zahvaljujući liposukcijskoj dijeti, koja se sastoji od konzumiranja velike količine proteina, malo ugljenih hidrata i šećera, kao i zdravih šejkova koje pije na svaka četiri sata.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading