Milena i Miloš
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Milena Ćeranić gostovala je u jednoj emisiji gde je pričala o pevaču Milošu Bojaniću sa kojim nije u lošim odnosima, samo misli da je loš čovek!

Naime, ona tvrdi da ovo mišljenje niko ne može da joj oduzme ili da ga promeni!

- Nije da smo u lošim odnosima, samo ga ne poštujem i to je to. Mi možda i kažemo zdravo kada se vidimo. Nikada se nisam posvađala sa njim, samo mislim da je on loš i to je to - istakla je u ona, pa dodala:

- Sve mogu da ti oduzmu, ali mišljenje ne. Baš mi je drago jer ne mogu mišljenje da mi oduzmu. Ne bih ja o ovome pričala da se ne zna javno. Nikada nisam volela da pravim reklamu preko tuđih imena, pominjući druge ljude i tako... - objasnila je Ćeranićeva, koja je svakako iznenadila ovom izjavom.

Potom, ispričala je kako joj je i stavove baš teško promeniti.

- Mišljenja ne menjam, a stavove teško. Možda nekim sazrevanjem, poglede usmeravam na važnije stvari, ali suštinski ne. Nikada se nisam ogrešila u svom mišljenju o drugima, jedino kada sam iracionalno htela da dam drugu šansu, pa tada pogrešim - ispričala je pevačica u emisiji.

@alo_portal “Tresem se, ruke mi se tresu. Imam veliku tremu. Sanja je zasluzila da se pojavim ovde, iako se ne pojavljujem cesto na dogadjajima.” #alo #alodnevnenovine #elenakitic #sanjavucic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading