ROBERT DE NIRO GLUMI MIROSLAVA ILIĆA U NOVOM FILMU Otkriveni svi detaji nadolazećeg ostvarenja
Foto: Alo

Legendarni pevač Miroslav Ilić dobiće film o svom životu čiji je tvorac njegov menadžer i direktor Hajp produkcije Saša Mirković. 

Kako je otkrio, nakon filma o motivima života Ace Lukasa, u pripremi je film i o ovom poznatom pevaču čiju će ulogu tumačiti holivudska zvezda Robert de Niro koji ne krije da obožava Srbiju.

- Miroslav Ilić je živa legenda i zaslužuje da njegov put do zvezda iz rodnih Mrčajevaca bude ekranizovan i predstavljen brojnim poštovaocima njegovog lika i dela. Ne želim da čekam da umre kako bih o njemu snimio film! Smatram da je već za života to zaslužio jer je ostvario ozbiljan uspeh, ma čovek je legenda - rekao je Mirković. 

Roberta de Nira vidim kao idealnog za glavnu ulogu, pre svega, zbog godina, ali i fizičke sličnosti. Uveliko radim na tome da tu holivudsku zvezdu dovedem u Srbiju! Ne mogu da otkrivam sve detalje, ali reći ću vam da De Nirova ćerka Drina obožava da sluša Ilićeve pesme.

Film o Miroslavu Iliću imaće dva dela jer, kako kaže Mirković. Radnja prvog dela govoriće o pevačevim muzičkim počecima, dok će se drugi deo biti usmeren na sadašnjost. 

- Pored De Nira, koji će, nadam se, glumiti Miroslava u zrelim godinama, Ilića kao mladića igraće jedan mlad, neafirmisani glumac. Želim da nekom mladom umetniku pružim šansu da na velika vrata uđu u svet filmske industrije. Još ne znam ko će dobiti tu priliku - istakao je Mirković za Informer.

Tim povodom oglasio se i sam Miroslav koji nije otkrivao mnogo detalja.

- To se zasad samo krčka, ideja je i dalje u povojima i videćemo šta će od svega toga da bude. Ne mogu ništa konkretno da vam kažem osim da je moj omiljeni glumac upravo De Niro - rekao je Miroslav za Informer.

Robert de Niro ne krije koliko voli Srbiju. Svojevremeno je ispričao da je kao student često bez novca putovao po Evropi i da je završio u Nišu.
- Nisam imao novca, zaustavljao sam kamione na putu. Hteo sam da stignem do Beograda, a kamiondžija me je dovezao do glavnog trga u Nišu. Jedan čovek ponudio mi je prenoćište i hranu. Bio sam dirnut tim gestom, čovek mi je rekao da se osećam kao kod svoje kuće. Prošlo je mnogo godina, a ja se i dalje sećam svakog detalja - prisetio se De Niro. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading