OVDE SE KRIJE KRALJICA SPLAVOVA Ludo je volela Lukasa na vrhuncu karijere, a onda su je svi zaboravili
Printscreen/ YouTube

Danijela Vranić povukla se sa javne scene pre oko deset godina, ali kako kaže, planira da se vrati na estradu.

Naime, popularna kraljica splavova, kako su je svi zvali, nedavno se oglasila i otkrila da se vraća nastupima i pesmama, ali i da je razočarana u sve kolege.

Ona je objasnila i da nije izgubila stan u Beogradu zbog dugova. Naime, dugo se nagađalo da pevačica boravi kod roditelja u Valjevu, međutim, ipak živi u glavnom gradu.

- Stan u kojem sam živela pored beogradske Arene prodala sam još pre pet godina. Kupila sam nekretninu u centru grada i tu se sada krijem od medija. Pisalo se da sam se vratila da živim kod roditelja u Valjevo, ali to nije tačno - kaže Vranićeva i dodaje da su joj prve komšije mnoge kolege sa estrade.

- Srela sam Viki Miljković i fino smo se ispričale. Znam da i Đani ovde ima stan, ali na njega još nisam naletela. Radim na pesmi, snimila sam je i sada dorađujemo završne detalje. Nisam sigurna kada će izaći, ali biće uskoro - istakla je Danijela, prenosi Blic.

Prolazila sam kroz pakao, prijatelji su me zaboravili, a kolege su moj odlazak videle kao jedno radno mesto više na splavu. Svi oni koje sam vukla sa sobom po nastupima u različitim zemljama prestali su da se javljaju, kroz glavu su mi prolazile slike svih onih koji su se sa mnom družili iz interesa, svi cehovi koje sam platila, i to me je mnogo promenilo - rekla je Danijela ranije za Kurir.

Podsetimo, Aca Lukas je do detalja opisao vezu sa Danijelom u svojoj autobiografskoj knjizi. Tada je priznao da je koleginicu napustio zbog Sonje Vuksanović, tada Šašić, a Vranićeva je, kako se tada pisalo, jako teško podnela raskid. Naime, kraljica splavova je ludo volela Lukasa i kako je on objasnio, veza im je bila toksična, ali je o Danijeli imao samo reči hvale.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading