Vila
Foto: Alo/Printscreen

Jelena Karleuša i Duško Tošić pazarili su pre par godina basnoslovnu vilu na Dedinju koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju.

U njoj je do tada živeo Piksi sa porodica dok su boravili u Beogradu. Selektor naše reprezentacije je potom kupio kuću na Dorćolu, a o kupoprodajnom dogovoru sa Tošićem dugo se nagađalo.

Pominjalo se da je "ulaznica za raj na Dedinju" koštala između dva i dva i po miliona evra. Nije teško pretpostaviti da se o prodaji, odnosno kupovini vile prvi put govorilo u Kini, jer je Piksi bio trener, a Duško Tošić igrač kluba "Gvangdžou“.

No, to nije kraj priče. Kada bi zidovi te vile umeli da govore, sigurno je da bi se od njihove "priče" mogao napisati scenario za blokbaster.

Pre nego što su Snežana i Dragan Stojković postali vlasnici vile na Dedinju ona je pripadala Andriji Draškoviću, baš u vreme ljubavne romanse sa Elenom Karaman.

Elena Karaman i Andrija Drašković

Printscreen Instagram/elenakaraman.essenceofliving

 

U vreme kad su se zabavljali, devedesetih godina, Elena i Andrija Drašković važili su za najlepši par Beograda, koji je privlačio pažnju gde god da se pojavi. Iako su se rastali ubrzo posle Matijinog rođenja, nastavili su da neguju prijateljske odnose.

@alo_portal Kako vam se dopada ova verzija? Pišite nam u komentarima 👇🏻 #alo #alonovine #alodnevnenovine #teatairovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading