Vuk Mob
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

U jednom luksuznom restoranu u tržnom centru u Beogradu nedavno su uhapšeni kikbokseri braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović.

Mirko Šijan, inače sin pevačice Goce Božinovske je tada objavio fotografiju na kojoj su zagrljeni i napisao poruku podrške, a sada je to uradio i reper Vuk Mob

Naime, on je na svom Instagram storiju objavio fotografiju sa nedavno uhapšenom braćom Hofman

Vuk je podelio njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj pozira nasmejan i zagrljen pored jednog od braće, dok drugi sedi nedaleko od njih za istim stolom.

Vuk Mob sa braćom Hofman

Foto: Printscreen/instagram

 

Vuk je ovom objavom javno pružio podršku braći koja se terete za krivična dela nasilničko ponašanje i zlostavljanje i mučenje. 

Podsetimo, pripadnici UKP-a iz restorana su sproveli uhapšene, dok su gosti lokala sedeli u kafiću i posmatrali ovu dramatičnu scenu. Oni su u tom restoranu bili u društvu advokata Gorana Karadarevića, kojeg je takođe policija sprovela iz restorana.

- Sedeli smo za istim stolom i onda su me greškom priveli sa njima. Oni su dovedeni na informativni razgovor u svojstvu građana, sada čekam da me pozovu kao njihovog branioca ukoliko budu osumnjičeni - poručio je advokat za "Alo".

Braća Hofman u fokusu javnosti bili su nekoliko nekoliko dana pre samog hapšenja pošto su se na društvenim mrežama pojavili video snimci na kojima se vidi kako maltretiraju ljude.

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading