Kaliopi
Foto: Alo/Alo/ Ilustracija

Brojne javne ličnosti oglašavaju se potresnim porukama i objavama povodom ubistva devojčice Vanje Đorđevski čije je beživotno telo pronađeno nakon što je saopšteno da je nestala 22. novembra. 

Za ubistva je osumnjičeno pet osoba, navodi se da je jedan od njih pobegao iz zemlje.

Mnoge javne ličnosti oglasile su se povodom ovog tragičnog događaja, a sada je to uradila i jedna od najvećuih ženskih zvezda, Kaliopi

Tuga, gorčina i sramota, jer smo svi krivi... Jer smo nemi posmatrači ovog ružnog vremena koje smo dopustili da za našu decu postane agonija... Oprosti nam, mala devojčice... Izvini, Vanja... Saučešće porodici... Sve ostalo je tišina - napisala je Kaliopi na Instagram storiju. 

Nakon sedmodnevne potrage za ubijenom devojčicom, Tužilaštvo je u nedelju 3. decembra saopštilo da je pronađeno beživotno telo devojčice, kao i 74-godišnjeg muškarca, Panča Žežovskog iz Velesa, čiji je nestanak takođe prijavljen, 22. novembra. Oboje su ubijeni.

Pored Kaliopi oglsili su se Tijana Dapčević, Vuk Mob, Igor Jurić, Vojaž, Elena Risteska, Tamara Todevska, Karolina Gočeva i mnogi drugi...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading