Sahrana sina Mirka Kodića
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Danas porodica Kodić, na groblju Lešće, obeležava 40 dana od smrti preminulog Aleksandra Kodića, sina našeg poznatog harmonikaša Mirka.

Aleksandrova majka Jasna nije dolazila sebi od tuge i suza, ona se slomila na grobu svog sina. Jasna nije prestala da grca u suzama, a u jedom trenutku obratila se svom sinu rečima koje su svima uterale jezu u kosti. 

Muke moje, šta je ovo, sine majkin. Svi su ti došli, da budeš sav u cveću... Javi se sine majci, da znam da si dobro - govorila je kroz jecaje majka Aleksandra Kodića na današnjem pomenu povodom 40 dana od njegove smrti. 

Podsetimo, sin harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar, koji je preminuo iznenada u 30. godini života, sahranjen je na Lešću.

Brojni prijatelji, rodbina, ali i kolege njegovog oca sa estrade, došli su tada na Lešće kako bi Aleksandra ispratili na večni počinak.

Inače, pokojnog sina Aleksandra, Mirko Kodić dobio je u prvom braku. Kodićev sin svojevremeno je bio zaposlen kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji se nalazi u blizini Hrama Svetog Save i u vlasništvu je proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading