Tea Tairović
Foto: Alo/Alo

Snimak Tee Tairović usijao je i nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža.

Pevačica Tea Tairović postala je jedna od najtraženijih estradnih umetnika koja na nastupima dovodi atmosferu do usijanja, a dobila je i titulu "kraljice bakšiša". 

Snimci njenih nastupa neretko završe na društvenim mrežama gde imaju milionske preglede, dok se komentarima ne vidi kraj, a sada je jedan nešto drugačiji video postao viralan.

Tea je bila gošća jedne emisije u kojoj je na poklon dobila osveživač prostora, koji je naprskala na sebe ne znajući da nije u pitanju parfem. Ona je iz kese izvadila pakovanje koje zaista podseća na parfem i malu količinu je prsnula na zglob.

"Da li ti se dopada?", pitala ju je voditeljka, a Tairovićeva joj je odgovorila: "Mmm... Prelep je".

Kada su joj rekli da je to osveživač za prostor, pevačica je bila iznenađena: "Kako misliš za prostor?", a muški glas joj je odgovorio: "Za dom".

Kada je shvatila šta je uradila, Tea je zajedno sa ostalima u studiju prasnula u smeh, a video je brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Podsetimo,Tea Tairović je tokom svog koncerta, imala emotivni govor, a obratila se i svojoj majci.

Ona nije uspela da obuzda emocija, pa se u jednom trenutku i rasplakala dok se obraćala majci Božici.

Njena majka, inače, nije bila prisutna na koncertu, a u jednom trenutku joj je čestitala i rođendan.

- Inače, verovatn svi znate imam samo dva albuma, uskoro će i treći sledeće godine i nadam se da ćete ga propratiti sa pažnjom. Ovo je jedna od mojih omiljenih mojih pesama i ovo što ću da kažem mogu samo da kažem zato što moja majka nije tu, inače ne bih mogla da izgovorim nijednu reč.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading