Zdravko Čolić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Javne ličnosti u poslednjih par dana dele kadrove iz svojih doma, kako bi pokazale novogodišnju dekoraciju, te tim jasno stavljaju do znanja da ih je obuzela praznična euforija, a sada imamo prilike da vidimo kako izgleda jelka u domu Zdravka Čolića.

Popularni pevač drži do privatnosti i do sada nije otvorio vrata svog doma za javnost. Ipak njegova ćerke Una i Lara neretko objavljuju fotografije iz njihove vile koja je smeštena u mirnom delu Košutnjaka, a važi za jednu od luksuznijih u kraju.

Jelka Zdravka Čolića

Printscreen

 

Vila je okružena zelenilom, ima ogromno dvorište, dve kapije, ali i visoke mere sigurnosti.

Kako izgleda dom Zdravka Čolića, zapravo ulaz u kuću i spavaće sobe zahvaljujući ćerki Uni javnost je već imala priliku da vidi.

Ćerka Zdravka Čolića pokazala je unutrašnjost kuće - od kupatila do dvorišta  a sada je pokazala i kako je njihov dom dekorisan za praznike.

Jelka je prelepo dekorisana ukrasima a Una je čini se još jednom prekršila tatino pravilo. Naime, svojevremeno se šuškalo da je pevač zabranio ćerki da objavljuje fotografije iz vile, međutim po svemu sudeći promenio je mišljenje ili ga naslednica nije poslušala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading