Jelena Karleuša
Foto: Printscreen/Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša bila je u braku sa Bojanom Karićem, sinom Sretena Karića, članom jedne od najbogatijih srpskih porodica.

Njihovo venčanje je održano u septembru 2004. godine prvo u crkvi, a potom u prestižnom beogradskom restoranu.

Njihov brak je potrajao svega nekoliko meseci, budući da su već u martu naredne godine potpisali papire za razvod.

Karleuša se sada prisetila tog perioda, te otkrila dugo čuvanu tajnu iz braka sa Karićem. 

Nakon venčanja na vrata nam je došao muškarac i rekao Bojanu da je u vezi sa mnom. Spavala sam u tom trenutku, a Bojan mi kaže: Jelena, došao je čovek na vrata i kaže da je sa tobom u vezi, da želiš da se razvezdeš od mene i da mu rodiš decu, hajde ustani da vidimo o čemu je reč! Obuzeo me je strah. Pokušala sam da objasnim Bojanu da je to namešteno, ali sam videla da mu se skupilo sve ono što su mu pričali o meni. Spakovao je svoje stvari i izašao iz stana, nije ga bilo nekoliko dana - rekla je Jelena, pa otkrila da je ipak "njena bila poslednja".

- To me je jako naljutilo, nije mi verovao. Spakovala sam stvari, izašla iz stana i otišla kod majke. Pozvala sam Bojanovu majku Slavicu i rekla da mi advokat pošalje papir na kome će pisati sporazumni razvod. Ništa nisam tražila - priznala je Karleuša u Informerovom podkastu.

Jelena je priznala i da oca pamti kao velikog ženskaroša.

- Oca pamtim kao velikog ženskaroša. Oni su se razveli kada sam ga uhvatila u prevari i rekla mami. Imala sam šest godina, uhvatila sam ga na Adi. Petljao je nešto sa tom devojkom, a meni se to nije svidelo. Tata je bio švaler - šokirala je Jelena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading