Marija Šerifović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Marija Šerifović je nedavno proslavila 39. rođendan i tada indirektno nagovestila da će postati majka.

- Ne znam šta bih rekla osim… Bogiću hvala ti na jednom lepom, vrednom i čestitom životu. I znam da me najbolje i najlepše tek čeka. Lutke, hvala vam na čestitkama i prelepim željama. Volim vas sve – napisala je Marija tada uz fotografije rođendanske torte.

Između ostalog, još jedan signal da će Marija postati majka, bio je i njen album koji je nedavno izdala pod nazivom "Dolazi ljubav".

Marija Šerifović

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, vest da je jedan od naših najlepših vokala, Marija Šerifović, postala majka, odjeknula je poput bombe u javnosti. Ona je dobila sina Maria 2. decembra preko surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama.

Marija je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno

Put od želje da dobije dete do 2. decembra, kada je prvi put uzela svoju bebu u naručje, bio je izuzetno dug i komplikovan. Marija Šerifović je prvi put otkrila da je nekoliko puta pokušala da iznese trudnoću, ali bezuspešno, kako prenosi Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Čedo

16.12.2023 20:15

Kakva majka kakvi bakrači zna se ko je majka!?Majka je osoba koja rodi I samo je jedna majka a Šaripovićka može da bude samo dadilja koja će to dete čuvati majčinstvo se ne može kupiti!!