Nada i Zlatan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Nada Topčagić našla se pre godinu dana u žiži svetskih medija kada je fudbaler Zlatan Ibrahimović uz njenu pesmu nastupao u okviru italijanskog SanRema. 

Nakon toga Nada je gostovala na njegovom rođendanu, međutim, njih dvoje više nemaju nikakav kontakt. A kako je pevačica istakla, imala je probleme zbog Zlatana sa porodicom jer su mediji preneli kako je zaradila 30.000 evra

- Ja sad imam i sa porodicom problema, niko mi ne veruje, svi pričaju da sam uzela 30.000 evra. Kojih 30.000 evra, to je sramota! – rekla je tada Nada ljutito za medije i dodala:

– Ljudi iz Milana su mene zvali i rekli: „Mi dajemo po 10.000 samo da uđemo“ da budemo negde u Hajatu, ne možeš prići to je tamo bilo džet-set društvo, hvala uopšte što sam se ja našla tamo, kakve pare, kome da tražiš pare. Pitali su me iz Zlatanovog PR tima: „Nado koliko to košta?“, ja sam rekla: „Ne košta ništa“ – zaključila je tada Nada za Grandonline, a sada je priznala da se sa Zlatanom više ne čuje, ali i da mu to ne zamera:

- Nismo se čuli skoro. Ne znam ni što bi. Hvala mu na svemu. To što je napravio za mene, bacio me je orbitu, izvukao me je. Šta reći... Pominje me u svom životu i u knjizi - zaključila je pevačica, prenosi Espreso.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading