Anastasija Ražnatović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović, odnedavno Gudelj, budući da se tajno u krugu najbližih venčala sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom i uzela njegovo prezime, živi u Sevilji, daleko od najmilijih.

Naime, ona je presekla i donela odluku da živi sa suprugom u Španiji, pa ne čudi što joj porodica i te kako nedostaje, posebno sinovi njenog rođenog brata Veljka Ražnatovića.

S tim u vezi ne čudi što Anastasija često objavljuje slike i klipove sa Veljkovim sinovima i porodicom, a danas je uz jednu fotku ostavila i dirljiv opis preslatkih dečaka.

- Tetkini mačići - napisala je Anastasija u opisu fotografije.

Podsetimo, Anastasija je ubrzo pošto je započela vezu sa Gudeljom otišla da živi sa njim u Španiji, a u međuvremenu su se tajno venčali u jednom manastiru u Srbiji u krugu najbližih.

Anastasija ne propušta nijednu utakmicu svog sada supruga, a kad god on ima obabveze prema reprezentaciji Srbije, i Anastasija dođe sa njim u Beograd i tada se vidi sa porodicom.

Poslednji put kada su bili saznali su i lepe vesti da Bogdana Ražnatović, Anastasijina snajka, čeka trećeg sina sa Veljkom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading