AKO SE TREĆI PUT UDAM, ONDA SAM GLUPA! Urnebesna izjava poznate pevačice: Spavam sa kučićima oni uvek mirišu
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Maja Nikolić otvorila dušu o svom privatnom životu, te otkrila kako se ophodi prema partnerima. Kako i sama kaže ne zavisi od muškaraca, niti im dozvoljava da spavaju kod nje u stanu.

Naime, pevačica je istakla da se više ne bi udavala, kao i da u njenom krevetu ima mesta samo za njene ljubimce, koji uvek lepo mirišu.

 - Ne bih se udavala sigurno, mogu da se zaljubim, ali zašto bih se udavala. Dva puta sam se razvela, ako sam dva puta pogrešila i nešto ne umem da uradim, ako treći put to uradim onda sam glupa - rekla je Niklićka u emisiji "Popodne sa Leom Kiš".

Nakon toga Maja je otkrila kako se pre njoj ophode momci, te kakve tretmane uvek zahteva od svojih partnera.

- Obavezno mi donosi doručak u krevet, inače nikad ne dozvoljavam nikome da spava kod mene. Ja imam svoju oazu, imam svog maltezera i svoje pomerance, samo oni mogu da budu u mom krevetu jer mirišu. Ne volim da mi niko smeta. Ne moram svako veče da spavam sa svojim partnerom, a moje kuce spavaju pored mene stalno. A kad se lepo slažem sa partnerom i kada nema svađe, onda može da spava pored mene - rekla je pevačica.

Inače, Maja Nikolić je nedavno šokirala priznanjem da ju je koleginica zvala da spava sa njom i njenim suprugom u krevetu. 

- Slaba sam na Nadu iz jednog razloga. Voze mene davno Nada i njen muž Zlaja kući. Ja kažem: ''Jao, Nado, mnogo sam tužna, razvela sam se. Nisam zaljubljena. Novogodišnja noć, a, ja sama''. A kaže meni Nada: ''Ma dođi ljubavi, spavaš sa mnom i sa Zlajom. Dođi da živiš sa nama". Bratski, sestrinski, Zlaja da bude između nje i mene - rekla je Maja u jednoj emisiji i sve ostavila u šoku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Блесиметар

18.12.2023 17:35

Ја ти то признам и без удаје!