Goran Višnjić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Čuveni hrvatski glumac, nadaleko poznat i van granica Evrope, Goran Višnjić, u braku je sa suprugom Ivanom Vrdoljak već dugi niz godina, ali javnost je zaboravila na neke činjenice o njemu, kao i o ovom poznatom paru. 

Goran je prvi Hrvat koji je dete dobio preko durogat majke i to davne 2011. godine.

Njemu i Ivani je dete rodila žena iz Amerike čiji identitet skrivaju i do dana današnjeg, u jednoj klinici u Los Anđelesu, a u istom ovom gradu je i Marija Šerifović dobila dete, takođe preko surogat majke, 2. decembra ove godine i dala mu je ime Mario.

Da su Eva, kako glasi ime njegove supruge nakon što ga je promenila, i Goran dobili dete preko surogat majke, navodno niko od njihove porodice nije znao, pisali su tada hrvatski mediji.

Nije poznat razlog zbog čega se par odlučio na tako nešto, ali je sam proces surogat majčinstva u svetu, naročito u Americi, dostupan mnogo ranije, te su mu tako ta vrata bila otvorena budući da je poznat i tamo, dok je u Srbiji sve oko surogat majčistva i dalje velika nepoznanica.

Razlog zbog kog je još 2011. preko surogat majke dobio dete u Goranovom slučaju je zasigurno i činjenica da se davno "probio" u svetu i počeo da živi u Americi, pa su mu se mnoga vrata otvorila dosta ranije, i u mnoge opcije i mogućnosti je bio upućen pre nego ljudi koji nisu imali isti put.

Podsetimo, Goran je široj javnosti postao poznat nakon uloge u Madoninom spotu za pesmu "The Power of Goodbye".

Goran i njegova žena venčali su se 1999. godine i imaju starijeg sina Tina kog su usvojili.

Tada se pisalo o Goranovoj prevari, pošto je otkrivena njegova vanbračna veza s nekadašnjom školskom prijateljicom iz Šibenika, brujali su hrvatski mediji.

Mirela mu je rodila i dete, a nakon sudskih okršaja on je priznao ćerku i počeo je da plaća alimentaciju. Sa ćerkom Lanom u početku nije imao blizak odnos, a kasnije se to navodno popravilo.

Eva je Goranu oprostila, nakon čega su preko surogat majke dobila Viga Lea, da bi dve godine kasnije usvojili još jedno dete, tada četvorogodišnju devojčicu Sofiju Vivien.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading