Marija i Rajko
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Mesec i po dana pre nego što se rodio njen sin Mario, Marija Šerifović već je bila emotivnija nego inače. Sada je jasno i zbog čega, a posebno je pažnju izazvala njena poruka koja je osvanula na Instagramu, a upućena je njenom ocu Rajku.

Naime, Marija je objavila snimak na kom peva pesmu o rodnom kraju, u njenom slučaju Kragujevcu, pa je napravila rezime svog života. 

Kako je sama navela, veruje da je posle svega što je prošla ostala dobar čovek čemu je jedino i težila. Osim toga, u tom obraćanju pratiocima, poseban pasus, Marija je posvetila ocu.

- I tako se vozim i mislim šta sam sve postigla, a koliko me toga tek čeka... Sve što sam uradila je da oni koje volim budu na mene ponosni. I shvatila sam da sam u tome uspela, jer mi je sinoć moj otac Rajko rekao :"Imam samo jednu stvar da ti kažem. Blago osobi koja je tebe napravila i rodila!" Moj otac. Baraba i mangup i problem. Ali harizmatičan u pi*ku lepu materinu i jbg ne možeđ mu ništa - napisala je Marija, pa nastavila: 

 

A ja se samo trudim, stvarno se trudim, da budem dobra, bolja i najbolja... I ćerka i prijatelj i partner i saradnik i najvažnije čovek! Nisam ni kao pevačica loša. U stvari, kad čujem ovaj snimak, možda sam i najbolja. Kažu da svi imamo onu drugu polovinu, onu drugu puzzlu koja nam nedostaje da bi nam srce i duša bili na mestu. E pa ja imam dve. Prvu sam pronašla, znam to i osećam... A znam da će na red stići i druga, i da najbolje tek dolazi - zaključila je Marija, a sada je jasno da je Mario puzla koja se čekala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading