Melina i Haris Džinović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kreatorka Melina Džinović i supruga folk pevača Harisa Džinovića svojom novom objavom na Instagramu podstakla je sve na razmišljanje.

Naime, ona je podelila citat Sanje Marinković iz jedne emisije u kom je izrečeno sledeće:


- Uvek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način - kazala je Marinkovićeva, a čije je reči Melina Džinović podelila na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, pevač Haris Džinović kaže da je njegova supruga Melina sumnjala da je vara s drugom ženom kad su počeli da se zabavljaju jer mu je stan uvek bio sređen pod konac. On je za naš list ispričao da ona nije mogla da veruje da živi sam u stanu u kom je sve na svom mestu, te i da u tom momentu nisu razgovarali o tome koliki je inače perfekcionista u svemu što radi.

- Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - tvrdi Džinović i dodaje da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu:

- U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba. Najviše principa imam ipak u pevanju. Danas svako može da uzme mikrofon u ruke, ali nema svako talenat. Imamo mnogo zvezda, ali vrlo malo pevača. Nije pevanje samo biti u intonaciji, postoji čitav niz toga šta mora da se ispoštuje, međutim, muzika se danas više gleda nego što se sluša, pa se sve izmenilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading