Jelena Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša uživa u novogodišnjim praznicima, a svoj novi dom na Senjaku ukrasila je tako da podseća na pravu bajku.

Jelena je sada, prvi put, pokazala kako izgleda njena luksuzna vila i tom prilikom ostavila bez daha fanove i pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Ogromni svetlucavi irvas, okićena ograda, ukrasi sa svih strana, nalazili su se u dvorištu i oduševili sve, a onda je Jelena odlučila da pokaže i unutrašnjost doma.

Od nestvarnih ukrasa na kaminu, do čak tri ogromne jelke koje krase njenu dnevnu sobu - Karleuša je ubedljivo pokosila ostale kolege kada je dekoracija u pitanju.

Podsetimo, još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše ovih dana našao se u centru pažnje medija nakon što je njegova supruga Jelena Karleuša u svojoj ispovesti istakla da Duška voli, ali “da je sigurna da on nju ne voli”, kao i da Duško nema nikakav komentar na tu njenu izjavu.

Tačnije, Jelena je objasnila, verovatno ironično, da se Duško u njihovoj kući oglašava preko advokata, međutim, on je sada pokazao gde je i šta radi.

On je na svom Instagram storiju pokazao da se trenutno nalazi u Beču i da uživa u novogodišnjoj idili na božićnom marketu u glavnom gradu Austrije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading