Marija Šerifović
Foto: Alo/Alo

Pevačica Marija Šerifović je 2. decembra ove godine dobila sina uz pomoć surogat majke!

Kako "Scandal!" prenosi, surogat majka koju je odabrala pevačica Marija Šerifović u sebi je nosila Marijinu jajnu ćeliju, koja je oplođena spermatozoidom iz banke sperme u Americi.

Marija već nekoliko godina želi da se ostvari u ulozi majke. Ona ne krije da su pokušaji da zatrudni bili vrlo brzo proglašeni neuspešnim.

Naime, ona je pokušavala da vantelesnom oplodnjom više puta ostane u drugom stanju, ali se to nije događalo. Kada je shvatila da je sve uzaludno, odlučila se na surogat majku.

Tek nakon što je prošla sve i dobila odgovarajuće sertifikate da je spremna da uđe u proceduru, ona je mogla da uđe u proces za sve to. Zatim, ono što je bilo potrebno je da se njene jajne ćelije zamrznu.

Nakon vađenja jajnih ćelija, Mariji je ostalo samo da izabere oca. Postoji nekoliko banki sperme u Sjedinjenim Američkim Državama, uglavnom su u pitanju donatori ili donori koji su prošli rigorozne kontrole.

Tako da svaki korisnik može da izabere fizičke karakteristike, da li hoće da detetu otac bude Afroamerikanac, belac ili možda čak Kinez, Japanac, melez... Tu je i visina, težina, boja kose, očiju, zdravlje...

Sve se to radi pod velikom kontrolom i vi u svakom trenutku znate sve o donoru osim njegovog indentiteta. Tako možete da vidite kakve bi fizičke karakteristike moglo da ima vaše dete.

Marija je izabrala belca, piše "Scandal!".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mario Šarafciger

25.12.2023 14:54

Ko zna čiji je šator ostao pust i koja je majka zaplakala ?