Ceca, Karleuša
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pop diva Jelena Karleuša podelila je najnoviji snimak na društvenoj mreži Instagram koji će, po mišljenju mnogih, podići ponovo veliku buru.

Naime, ona je podelila deo numere "Ne računaj na mene", koju u originalu izvore Ceca i Mira Škorić, a Ražnatovićka ju je nedavno obradila sa koleginicom Majom Berović, što je Jelenu, očigledno, izrevoltiralo.

Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina! Ps. (Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne... NE! Mir Božji! Okce vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ, tako da niko nije jadan) - napisala je Jelena.

Podsetimo, pevačica Edita Aradinović otkrila je za medije da se kaje zbog reči izgovorenih na račun Jelene Karleuše i njenih novih albuma.

Naime, ona je istakla da je nekada "jezičara" i da uopšte nije tako mislila, a onda priznala da je postupak bio bezveze.

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "nije moja šoljica čaja" u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro, mnogo njenih pesama sam izvodila. Onda se desio taj bezveze postupak koji neću dalje da širim. Nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita na jednoj crnogorskoj televiziji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading