Teodora Džehverović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pevačica Teodora Džehverović završila je u bolnici na Badnje veče, 6. januara, kada je podvrnula operaciji budući da joj je pukla cista na jajniku.

Džehvi se trenutno nalazi kod kuće gde miruje i oporavlja se, a na svom Instagramu podelila je prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice.

Teodora se uslikala sa maskom preko lica, i slušalicama na ušima, a potom je otkrila da se podvrgla hiperbaričnoj terapiji. 

Podsetimo, Džehverovićeva je progovorila o svom zdravstvenom stanju.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je, a onda dodala da se sada oseća bolje:- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem - napisala je pevačica.

Njena majka, Gordana Džehverović je govorila o ćerkinom stanju.

- Teodora je izašla iz bolnice, sa nama je, lakše je da vodimo mi brigu o njoj. Dobro je hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Na Badnje veče se sve dogodilo, u 10 minuta nam se život okrenuo, nismo znali šta nas je snašlo, ali sada je sve dobro i ona se oporavlja - rekla je Goca za Blic. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading