Miloš Bojanić
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Andrijana Lazić koja je prošle nedelje poginula u Dubaiju, kada je pala sa 24. sprata, biće sahranjena danas u Velinom Selu, u Bijeljini. 

Porodica i prijatelji okulili su se kod groblja gde će pevačica biti sahranjena, a upravo je stigao i folker Miloš Bojanić, koji je porodični prijatelj Lazića.

Bojanić je u rukama nosio venac sa oproštajnom porukom. Nakon dolaska je odmah prišao roditeljima i izjavio im saučešće, prenosi "Republika".

Podsetimo, nakon što je objavljena vest da je Andrijana nastradala u Dubaiju padom sa 24. sprata, Bojanić se oglasio za medije i otkrio sve o njihovoj saradnji:

- Sa celom porodicom smo prijatelji. To je jedna dušica, mnogo druželjubivo dete. Bila je jako vezana za moju Branku. To rečima ne mogu da vam opišem koliko su se volele. I mene kad god vidi uvek je pokazivala poštovanje. Jednom prilikom mi je rekla:"Čika Miloše, ja želim da pevam". Zanimalo je kako funkcioniše estrada, želela je sve da zna. Savetovala se sa mnom. Rekao sam joj ko peva zlo ne misli. Video sam u njoj želju za muzikom. Lepa je, mlada i preporučio sam joj da treba da radi na svojoj karijeri. Tako je i bilo. Snimila je sa Raletom pesme i kod nas u kući u Sremskoj Kamenici je uradila spot. Ali, eto sudbina je htela nešto drugo. Bila je luda za Brankom i voljena u svakom društvu. Nažalost, cela porodica je zavijena u crno. Žensko dete, posebno vezana za svog oca - priča Miloš za "Kurir".

BOUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading