Milica Pavlović
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Jedna od najvećih zvezda u našem regionu, Milica Pavlović, prethodnu godinu je završila spektakularnim koncertom u Štark Areni pred oko 20.000 ljudi, a nakon najave da se turneja “Lav” nastavlja 21. Juna koncertom u Zagrebu i novogodišnjih praznika kao da je nestala sa lica zemlje.

Pavlovićeva je novogodišnje praznike provela radno, te je održala koncerte u Beču i Banja Luci, čime je malo oporavila svoje imovinsko stanje, budući da je koncert koštao oko pola miliona evra, a estradni znalci tvrde da je za udarne praznike inkasirala 115.000 evra.

Milica Pavlović

Promo

 

Ubrzo nakon toga Božić je dočekala radno u Kotoru, gde je takodje održala veoma uspešan koncert, da bi zatim nekoliko dana provela u studiju, gde je zagolicala pažnju svojim fanovima - i nestala.

Danas je već osmi dan kako se Milica ne oglašava na društvenim mrežama - nije postavila nijednu fotografiju, nijedan story, komentar, video, najavu.

Prvih nekoliko dana njeni fanovi su pomislili da je slučajnost, te su se na društvenim mrežama pojavili komentari da je Milica verovatno uzela nekoliko dana odmora da predahne nakon vema dinamičnog i napornog perioda, ali sada su već u nekoj vrsti panike.

“Šta se dešava sa Milicom?”, “Možda je otputovala na odmor na neku egzotičnu destinaciju”, “Sigurno nam nešto sprema, pa ćuti i radi”, “Nikada se nije ponašala ovako i da je toliko dugo nema”, “Nadam se da će se uskoro oglasiti, nedostaje mi” - samo su neki od komentara Miličinih fanova na mrežama.

I ima istine. Milica je veoma aktivna na svim mrežama, stalno obaveštava svoje fanove o tome gde je i šta radi, pa je pravi presedan da se već osmi dan nije oglasila.

No, znajući nju, nema sumnje da sigurno ima razlog zašto je toliko dugo nema i da će se po “povratku” aktivirati i sve nadoknatiti, te ćemo sigurno saznati da li je zaista na odmoru na nekoj egzotičnoj destinaciji, da li sprema nešto novo ili je nešto treće u pitanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading