Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Vest da se jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, pevač Haris Džinović i Melina Džinović, razvodi, odjeknula je kao bomba u javnosti, ali i u medijima.

Dosta spekulacija se pojavljuje o navodnom raspadu njihovog braka i podeli imovine, a kako sada pišu domaći mediji, Melina ipak nije tražila ništa od imovine pevača, iako su sve stekli zajedno.

Modna kreatorka je, navodno, zahvalna Harisu budući da joj je on pomogao da svetski džet-set nosi njene kreacije.

- Svašta se piše poslednjih dana, ali Melina nije materijalista. Svesna je da nekretnine i sve što je stekla u braku s Džinovićem ostaje naslednicima. Njoj je Haris pomogao da se probije u modnoj industriji, i to na svetskom nivou. To joj je bilo najvažnije. Ona je svoj san ostvarila. Uspešna je samostalna i poslovna žena koja ne zavisi od supruga. Emocije su se među njima ugasile i to je glavni razlog zbog čega su rešili i papirološki da se razvedu - naveo je izvor.

I sama Melina se oglasila nakon navoda o razvodu.

- Razumite me, ne bih na tu temu. Hvala na pozivu, prijatno - poručila je Melina kratko za "Pink".

Podsetimo, ekipa Alo! portala posetila je velelepno zdanje na Senjaku, a tom prilikom smo usnimili njihove naslednike, Đinu i Kana, koji su završavali svakodnevne obaveze.

Kurir

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading