Đorđe David
Foto: Alo/Foto: Alo/A. Nalbantjan

Muzičar i član muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Đorđe David, organizovao je danas u Beogradu konferenciju za medije povodom stravične nesreće koja se desila u Makedoniji.

Đorđe je stigao vidno neraspoložen i zabrinut, a potom seo, i kroz suze otkrio detalje i uputio saučešće preminuloj ženi.

- Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratko vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vizačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev -rekao je on i dodao:

- Mislim da se i na meni vidi da sam fizučki vidno propao, to je zato jer nemam sna, to su scene koje su tek počele da se vraćaju. Meni je jako važno da vi mediji shvatite koliko je ovo važno.

- Zahvalan sam Grandu što mi je omogućio da vam se obratim. Mislim da sam jedan od prihički najačih iz moje generacije i ovo su stvari koje te polome kao šibicu. Trauma je takva i sa tim ću se ja boriti, sebi moram da napravim igru, pa ko pobedi mora da bude jači. Ja se nadam da ću pobediti - rekao je Đorđe okupljenim medijama.

Podsetimo, Đorđe David učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna žena. On danima nije mogao da se vrati u svoju zemlju sve dok je trajala procedura i dok su se ispitivale okolnosti nesreće. 

Alo/AnaSabotinovski

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading