Faraon
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Verovatno se sećate Breninog videospota za pesmu "Ti si moj greh" iz 1996. godine, ali jeste li se ikada zapitali ko je misteriozni faraon?

Sam spot je snimljen u holu NBS-a, Lepa Brena je glumila Kleopatru, a interesantni faraon je bio poznati voditelj Boško Jakovljević.

Boško Jakovljević je srpski televizijski voditelj, dizajner i maneken. Karijeru manekena započeo je još kao tinejdžer. Nakon toga, postao je urednik u popularnoj zabavnoj emisiji nazvanoj "City". Kasnije je preuzeo voditeljske zadatke u emisiji "City club", koja je promovisala pop muziku.

Tokom svoje karijere, vodio je različite televizijske emisije, uključujući "Za milion godina" sa Sanjom Radan, "Sav taj Pink" sa Aleksandrom Jeftanović, "Suknje i kravate" sa Ivanom Zarić, "Plesom do snova" sa Natašom Stojčević i "VIP Room".

Takođe, radio je kao urednik "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji.

Sa brendom "Martini Vesto" je kreirao odeću za Marka Kona i Milana Nikolića za nastup na "Evroviziji" u Moskvi i za Zdravka Čolića za koncert u Beogradu 2001. godine. Dizajnirao je nekoliko kolekcija koje su predstavljene na Nedeljama mode u prestonici Srbije. Takođe se oprobao kao koreograf za "Replay".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading