Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Komšije Dare Bubamara, kojoj je pravo ime Radojka Adžić, otvorile su dušu i otkrile pojedine detalje iz pevačicinog života koje mnogi nisu znali.

Darina nekadašnja komšinica iz Novog Sada, budući da je pevačica rodom iz pomenutog grada, otkrila je da Daru zna od kad je bila beba.

- Kada sam se doselila ona je imala samo tri meseca. Znam je i kao bebu i kad je plakala i kad je pevala i bila je slatko dete kad je bila mala, e kasnije mi se nije više dopadala - kaže iskreno Jovanka, a dotakla se i njenih eksplicitnih fotki koje su dospele u javnost:

- Slike i ono sve, nije joj trebalo, po meni. Njena mama je bila divna žena i ja verujem da to njoj ne bi prijalo, ali dobro takav je biznis, takav je posao, samo joj ne bih odobrila da me je pitala - kaže ona i priznaje:

- Mislim da je dobra osoba, samo kasnije ono što je počela to mi se nije svidelo. Mislim da je ona htela sa tim da prevaziđe sve druge pevačice, da ona bude popularnija. Nisam nikada o tome sa njom razgvarala, to je moje mišljenje, ali mislim da joj to nije trebalo.

Dara Bubamara

Foto: Youtube/Printscreen

 

Komšinica se dotakla i njenih roditelja.

- Umela je ona i roditeljima da pomogne. To sam primetila puno puta. Jedne godine su bili na moru u Petrovcu, nju nije mrzelo da dođe, bili su na plaži, ona je došla i ostavil im na recepciji da oni ne bi imali problema. Umela je da im pomogne - priseća se Jovanka.

Seća se i Darinih veza, a i brakova.

Kako je Dara odrastala u njenom životu je bilo i simpatija, onda i ozbiljnijih ljubavi, pa i brakova, a Jovanka je i u to upućena.

- Kako da ne, sećam se Milana, sećam se ja i Lakija. Ovaj što ima sina sa njim, on mi se jako dopadao, pored Milice, mame, on je nju.... On je nju na rukama nosio kada se razbolela - kaže Jovanka koja Darinog sina nije viđala toliko često u njihovom komšiluku.

Jovanka je priznala i da je Dara mnogo pogrešila što se tiče braka sa Milanom.

- Tu je mnogo pogrešila, mogla je imati lep brak i lepu dovoljnu karijeru, nije morala biti najpopularnija, ali ona je htela tako - kaže iskreno Jovanka za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading