PREVIŠE JE OZBILJNO SHVATILA ULOGU Rada postavila sestru za menadžerku, ona počela da komanduje kao Popović
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Rada Manojlović sem po glasu i stasu, poznata je i po svojoj iskrenosti o brojnim temama. Ona ne gura stvari pod tepih, ni kada je njena porodica u pitanju, pa je sada tako iskreno progovorila i o svojoj mlađoj sestri Mariji, koju je postavila za svoju menadžerku.

Rada je istakla da je Marija previše ozbiljno shvatila ulogu menadžerke, ali i da je kod kuće ista situacija.

- Ona je u fazonu Nova godina je tada, kiti se jelka tada, raskićuje se pet dana posle. Ona je kao Hitler stroga. Sve određuje i meni i svima oko sebe. Zovemo je gazdarica jer nam svima gazduje. Baš se uživela, malo previše. Našla, pa zašla. Ja kažem da joj je upalo sekirče u med. Majke mi - istakla je Manojlovićeva i dodala da je Marija uspela da postavi toliki autoritet da je svi redom slušaju, pa čak i njihovog oca.

- Svi je slušamo. Kako gazduje meni, tako je počela da komanduje momku, tati, drugaricama. Svima. Nekako je doživljavamo kao da ima kredibilitet, autoritet. Kao Saša Popović ili Žika u Grandu. Svi je mi slušamo, gledamo je kao Boga - kazala je ona.

Podsetimo, Rada je nedavno je izrazila želju da snimi duet sa bratom Nenadom Manojlovićem, međutim, on je odbio pesmu koja govori o ljubavi sestre i brata. Ona se oglasila na društvenoj mreži Iks, a mnogi su ubeđeni da se obratila baš njemu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading