KAD BI ZNALI ŠTA IMA ISTETOVIRANO! Breskvica opet na meti osuda, društvene mreže gore
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica je i dalje tema broj 1 u medijima i na društvenim mrežama, a sve zbog tumačenja numere Gnezdo orlovo s kojom se prijavila na domaći izbor za predstavnika na Pesmi Evrovizije u Malmeu.

Prema rečima pevačice, hejteri se uvek oglase kada je ona u pitanju, što je  bio slučaj i kada je numera predstavljena. Od komentara da će odsad pevati samo u portama manastira stiglo se do toga da peva genocidnu pesmu, nakon čega je domaća javnost Breskvicu proglasila za apsolutnog favorita.

Sada je Breskvica u centru pažnje korisnika mreže X zbog tetovaže. Na slici objavljenoj na pomenutoj društvenoj mreži, vidi se pevačica u ljubičastim helankama iz kojih vire dva roga, tačnije deo tetovaže na donjem stomaku. Korisnik koji je objavio sliku napisao je da bi Srbi patriote, kada bi znali da ima istetovirane rogove, raščerupali i orla i gnezdo, nakon čega su komentari krenuli da se nižu:

- "Ko kaže da su to rogovi", ali i "kakve to veze ima s pesmom"- bili su samo neki od  komentara.

Podsetimo, polufinala izbora za predstavnika na Evroviziji održaće se 27. i 29. februara, kada ćemo imati i konačnog predstavnika Srbije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading