Stanija
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević koja se prošle godine našla u centru skandala, kada ju je učesnica Elite Aneli Ahmić optužila da joj je preotela muža, već neko vreme boravi u Majamiju. Ona u Americi ima poslovni angažman, ali i pored posla nalazi vreme i za uživanje na jahti.

Naime, Stanija je objavila fotografije na kojima se vidi kako uživa na jahti, dok je na sebi imala jedva primetan srebrni bikini. Izazovne poze spreda i otpozadi izmamile su kao i obično lavinu komentara.

- "Najzgodnija žena u Srbiji", " bilo bi lepo i da se obuče nekad, pošto ima skoro 40 godina" - bili su samo neki od komentara.

 

 

Podsetimo, pre nekoliko godina Stanija je otkrila da je prvi put kada je otputovala u Majami radila u prodavnici suvenira, iako nije tečno govorila engleski:

- Za jedno leto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sledeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi. Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Celo leto sam rintala po ceo dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar - rekla je jednom prilikom starleta.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading