Tačkasta Mara i biznismen
Foto: Privatna arhiva/Instagram

lnfluenserka Ivana Slipčević, poznata na mrežama kao Tačkasta Mara, danima je u žiži medija jer je obelodanila vezu sa milionerom Brankom Babićem. Oni ne kriju koliko se vole, a Mara je jednom prilikom objasnila zbog čega ima nesvakidašnji nadimak.

- Sreća je uvek posledica nečega. Da bude tako, uvek treba da radite na tome. Tačkasta Mara je zapravo buba koja donosi sreću - Bubamara. Postoji jedna pesma o Bubamari koju sam spremala sa decom u vrtiću i kad je bila predstava ja sam se rasplakala i eto tako ostade Tačkasta Mara. Ali je to moje zadovoljstvo. I veoma je važno da svako od nas ima pozitivne misli o budućnosti - otkrila je Ivana za kompletna.mk.

Podsetimo, Mara je bila udata i sa suprugom i dvoje dece živela je u Nemačkoj. Međutim, nakon razvoda vratila se u Srbiju. U početku joj je bilo teško da sama bude sa decom i o tome je javno govorila, a sada ne krije sreću jer ponovo sija u ljubavi.

Inače, Tačkasta Mara i te kako je aktivna na Instagramu. Prati je preko 130.000 ljudi, a sa pratiocima deli skoro sve detalje iz privatnog života. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading