JKk
Foto: Alo/Alo!

Jelena Karleuša, ne prestaje da intrigira javnost svojim ekstravagantnim ponašanjem i modnim kombinacijama, koje su definitivno ispred svog vremena.

Njena svaka izjava uvek bude viralna i prepričavana danima posle, a zbog svoje iskrenosti i britkog jezika, pevačica dospeva često u sukobe sa kolegama sa estrade.

Jelena Karleuša

Printscreen

 

Jelena je rešila da na kratko zakopa sve ratne sekire i otputuje u grad svetlosti, odnosno Pariz, a njena poslednja objava, koju je postavila na društvenoj mreži Instagram, izazvala je pravu pometnju i lavinu komentara. 

 

Karleuša je prošetala ulicama Pariza poput svetske zvezde, a na sebi je imala crne čizme do kolena, crne naočare za sunce i rukavice kao modni detalj, ali definitivno je šou ukrao ogrtač od kokošijeg perja! 

jelena

Jelena Karleuša, printscreen Instagram

 

Imajući u vidu da Jelena godinama unazad zagovara kampanju koja promoviše veštačko krzno, ovaj kaput izgleda stvarno fantastično, ne sumnjamo da će uskoro nešto slično uraditi i neka poznata ličnost iz inostranstva. 

Podsećamo, Karleuša godinama unazad važi za modnu ikonu, koja diktira trendove u Srbiji, a neretko bude inspiracija i svetskim facama poput: Bijonse, Madone, Kim Kardašijan, Kanje Vesta. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading