Breskvica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Pevačica i učesnica "Pesme za Evroviziju", Anđela Ignjatović Breskvica, ponovo se suočava sa strašnim napadima.

Naime, na društvenoj mreži Iks, pojavila se poruka u kojoj organizuju nepoznate ljude da glasaju za nju, takođe se ističe da će im biti i plaćeno, a sada se oglasila i Breskvica.

Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu - rekla je Breskvica i dodala:

Breskvica

Foto: Printscreen/RTS

 

- Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi - napisala je Breskvica na svom Instagramu.

Podsetimo, Breskvica je više puta isticala da će se za pobedu boriti ravnopravno, kao i drugi takmičari, isključivo svojom pesmom, glasom i scenskim nastupom, a mnogi ističu da su ovakvi napadi veoma sramni.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
RS

29.02.2024 22:32

Podrška Breskvici i Gnezdu orlovom,do pobjede na Beoviziji i na Euroviziji!!!