Pesma za Evroviziju
Foto: Printscreen/Foto: RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Večeras od 21 sat održaće se finale festivala "Pesma za Evroviziju". Naime, Srbija će večeras izabrati predstavnika za predstojeći Evrosong koji se održava u maju u Malmeu. 

I dok se na kladionicama favoriti menjaju iz dana u dan, fanovi iz Srbije ovog prestižnog muzičkog takmičenja Evrope, tvrde da samo on može i treba da ide na Evrosong iako se nije ni prijavio niti je izrazio želju da bude deo ovog takmičenja. 

Kako smo primetili na mrežama, mnogi smatraju da je Dragomir Despić Desingerica idealan kandidat koji ima sve adute da se dobro plasira na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

Desingerica

Facebook

 

Naime, poznati psihoterapeut Marko Braković javno je podržao Konstraktu, a njegovi pratioci na mrežama, između ostalog, složili su se da iduće godine Srbiju zasluženo treba da predstavlja Dragomir Despić Desingerica.

Da li je u pitanju ironija budući da je Despić kontroverzna javna ličnost koju redovno javnost kritikuje, ostaje za sada nepotvrđeno da li ga pojedini zaista vide na Evrosongu kao favorita ili je sve samo ironija budući da su mnogi razočarani potencijalnim predstavnicima koji će večeras odmeriti snage u finalu.

U svakom slučaju, sigurni smo da Despić neće ostati bez komentara na ovu konstataciju kako god da je shvati - da li kao ironiju ili ne.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading