PRVO OGLAŠAVANJE  NINE ĐOGANI NAKON UDESA Evo kako izgleda nakon saobraćajke koju je doživela i bolnice
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nina Đogani, sestr influenserke Lune Đogani i ćerka pevačice Anabele Atijas, imala je saobraćajnu nezgodu, nakon čega je završila u Urgentnom centru.

Njena majka Anabela je za Alo! otkrila za da Nina nije zadobila teže telesne povrede, ali da je ugruvana i da mora da odmara, a sada se oglasila i ona.

Naime, Nina se našminkala i snimila, pa objavu podelila sa svojim pratiocima na svom Instagram nalogu, a svi su primetili da nosi medicinsku kragnu, koja se često daje pacijentima posle udesa.

Nina Đogani

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako se može zaključiti na osnovu snimka, ona se oseća dobro, raspoložena je i nasmejana, pa se čini da joj nošenje kragne ne pada teško.

Podsetimo, Anabela se dan nakon saobraćajke oglasila za Alo! i tom prilikom nam je otkrila kako se Nina oseća.

- Nina je dobro. Danas smo bile na kontroli u Urgentnom centru. Lekari kažu da je ugruvana, ali da nema ozbiljne povrede, nije to ništa strašno. Jedino je vrat malo povredila, pa će narednih desetak dana morati da nosi kragnu - rekla nam je Anabela i dodala:

- To je nešto što se svima dešava. Neka je na čast onima koji se sprdaju sa tim, ja zaista neću da im pridajem na značaju. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading