Teya Dora
Foto: Alo/Foto: Alo/Masonri Jošida

Pevačica Teya Dora odnela je pobedu na "Pesmi za Evroviziju". 

Jasna Jojić, majka naše predstavnice na Evroviziji je novinarka i etnolog koja se bavila proučavanjem Timočke krajine i Bora, a poslednjih godina posvetila se istraživanju i razumevanju vlaške magije, te sa nama podelila svoje prve utiske.

- Vrlo stresan, a vrlo veliki dan istovremeno zato što smo se zaista nadali. Jer je Teodora uložila puno truda, Ramonda je jedna prekrasna balada jer nosi jednu ogromnu poruku celom svetu o danu pobede, o danu mira, posebno u ovim vremenima, kad se dešavaju ovako strašne stvari, ratovi, zemljotresi, uragani, boleštine, virusi, i sve ostalo. Ali eto, Ramonda daje nadu, i to je jedna balada koja kaže nemoj se nikad predati, uvek postoji bolje sutra - rekla je Jasna.

Jasna

Printscreen Prva TV

 

Jasna je otkrila i kako je njena ćerka došla na ideju da se prijavi u popularno muzičko takmičenje.

- Mislim da ona zaista nije razmišljala uopšte ni o kakvoj prijavi za pesmu Evrovizije. Ili bar nikad nije pričala sa mnom o tome, a onda se je desio "Džanum" koji je postao planetarni hit. Naravno, bio je zapažen jako u evropskoj zajednici i u evrovizijskoj zajednici. Počele su da joj stižu mnogobrojne poruke, gde su joj pozivali da se pridruži u evrovizijskoj zajednici i da pošalje pesmu na Evroviziju. Tako da mi je jako drago što se prijavila, što je ipak odlučila i uložila stvarno svu svoju kreativnost i napor - navela je.

Teya Dora

Foto: E Stock

 

Majka Teya Dore progovorila je i o drugoplasiranoj takmičarki, Anđeli Ignjatović Breskvici. 

- Ja sam mnogo srećna što sam videla onoliko glasova publike. Teodora je dobila 10 od 12 poena, a 12 je dobila Breskvica. Nešto, možda deset hiljada je manje bilo glasova publike za Ramondu, što je odlično kad uzmem u obzir da se radi o jednoj baladi, o jednoj tihoj pesmi koja uvek je mnogo manje pažnje nego što su to pesme sa brzim ritmovima. Koje su za dobro raspoloženje i za hajp, onda je to zaista ogroman uspeh Ramonde - rekla je za "Kurir".

Podsetimo, Teya Dora će predstavljati Srbiju na prestižnom muzičkom takmičenju "Eurosong" koje se održava 11.maja u Malmeu.

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading