nives
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nives Celzijus godinama unazad ne prestaje da intigira javnost svojim provokativnim spotovima i izadnjima, koji su često na samoj granici sa erotikom. 

Poznata je kao skandal majstor, a njen život krcat je brojnim skandalima i aferama, ali to je upravo i izdavaja iz svakodnevnice, jer ona pored pevanja bila je i model za čuveni časopis "Plejboj".

NIVES SAD SI STVARNO PRETERALA! Hrvatica prevazišla samu sebe, od ovih kadrova skače pritisak

Foto: Printscreen/instagram

 

Kontraverzna hrvatica ume i da iznenadi svoje obožavaoce, pa je tako ovaj put napravila neočekivani potez, objavivši fotku gde je obučena u crnu kožnu haljinu sa malim dekolteom, ali ovaj put fokus je bio na njenim jaguar čizmama koje su složićete se nesvakidašnje, a ne na bujnom poprsju po čemu je i poznata. 

nives

Nives Celzijus, printscreen Instagram

 

Podsetimo, mediji su obnovili i čuvenu ispovest Nives o njenom seksualnom odnosu sa bivšim suprugom na Dinamovom stadionu "Maksimir" u Zagrebu, to je bio skandal epskih razmera, jer kada je isplivalo sve u javnost, Drpić je momentalno najuren iz fudbalskog kluba u kome je igrao.

Nives je jednom prilikom govorila o seksualnom odnosu koji je imala sa suprugom, a kako priznaje to je bila njegova najveća fantazija, da imaju odnos usred fudbalskog stadiona, a ona se nije libila da mu usliši želju:

- Dino je sredio da se upale svetla stadiona za nas i napokon je ostvario svoj san o s**su nasred fudbalskog terena. Bilo je veoma nevaljalo - rekla je tada Nives.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading