Ćerka Laneta Gutovića
Foto: Privatna arhiva/Facebook printscreen

Ćerka legendarnog glumca Laneta Gutovića, Milica Gutović, iznela je strašne stvari o poslednjim danima života svog oca, ali i progovorila o nasledstvu, za koje smatra da je u pitanju prevara. 

Njena objava privukla je veliku pažnju, a pored brojnih komentara podrške, našao se jedan napisan od strane gospođe koja tvrdi sasvim drugačije od Milice.

- Draga Milice, šta ljudi čine za šačicu medijske pažnje, ti očigledno najbolje znaš - započela je devojka u svom komentaru.

Milan Lane Gutović

Facebook

 

Oca nisi videla 30 godina i sad obmanjuješ ovde narod svojom pre svega netačnom pričom. I sama znaš da taj isti otac nije hteo da vidi tvoju sestru kada je došla na VMA, a da si se ti oglasila tek kada je umro, da nisi ni tražila da ga vidiš, jer te nije ni zanimao.

- Najglasnija si kad treba da se deli imovina, jer te u celoj ovoj situciju samo to i interesuje. Srdačan pozdrav - napisala je devojka.

Podsetimo, Milica je u svom obraćanju ispričala da joj je otac bio smešten na Vojno medicinskoj akademijim, a da im nisu dozvoljavali da ga posete, jer se sve dešavalo u jeku korona virusa. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading