nadra obrić
Foto: Alo/Aleksndar Nalbantjan

Legenda narodne muzike Nada Obrić, koja je na javnoj sceni više od 50 godina, pored brojnih hitova koji su iza nje, poznata je i kao žena koja nema dlake na jeziku, te otvoreno priča o svim društvenim temama koje su danas aktuelne.

Pevačica u emisiji „Zakuvavanje“ bez zadrške govori o današnjim devojkama, koje sve više liče jedna na drugu, kao i prevarama među partnerima.

nadra obrić

Aleksndar Nalbantjan

 

- Danas su svi švaleri i žene, i muškarci, to je opšti haos i ludilo.Ta švaleracija, ti odnosi, koje danas možemo da vidimo, nema zaljubljenosti, zaljubljivanja, razgovora, dogovora. Nema ništa. Nego ko one ovce u toru – priča Nada, i dodaje:

nadra obrić

Aleksndar Nalbantjan

 

- Radeći ovaj posao upoznala sam mnogo ljudi, i ne znam ko se nije švalerisao, od mojih partnera, muževa, pa nadalje... I nikada se nisam rvala, borila i svađala sa njima. Dok sam mogla da trpim, ja sam trpela, kada više nisam mogla ja sam odlazila. Najgluplje pitanje koje žena može da postavi muškarcu jeste to „Gde si bio?“, „Šta si radio?“, oni će u tim situacijama izmisliti bilo šta, samo joj istinu neće reći. Ja sam se dva puta udavala i shvatila da nisam za to –  iskrena je Nada.

nadra obrić

Aleksndar Nalbantjan

 

Kada je u pitanju izgled devojaka, Obrićeva bez zadrške priča o plastičnim ženama.

- Smeta mi ta brutalnost u oblačenju. Vulgarnost u ponašanju. Pogotovo kod mlađih devojaka, koje su proste i vulgarne. Ta plastika je čudo napravila, sve su iste, ta usta na šta im liče Bože me sačuvaj. Današnje devojke ne znaju da kuvaju, izgovori su im je da se to danas sve može poručiti dostavom, ali to nije isto kao domaća hrana. Često se pitam kako ih ne intresuju takve stvari, kuvanje je umetnost po meni – ističe pevačica i osvrće se na svoje slabe tačke:

- Moja najslabija tačka je ta što sam previše iskrena. Prijatelji mi često kažu da umem da budem i neprijatno iskrena i to mi se često obije o glavu, ali ja ne volim ljude koji lažu – zaključila je Nada za Alo!.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading