PREVRŠIO JE SVAKU MERU Snežaa Đurišić žrtva prevare, oglasila se nakon što su iskoristili njen lik i delo
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Snežana Đurišić bila je na meti prevaranata koji su iskoristili njen lik kako bi reklamirali svoj proizvod, a ona se tim povodom oglasila i otkrila detalje.

Snežana Đurišić

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, na internetu je osvanula reklama sa njenom fotografijom, kako proizvod drži u ruci. Međutim, u pitanju je fotošop, kao i lažna izjava pevačice da je uz pomoć tog čaja drastično smanjila kilažu.

 

@estradainsajder0 Snežana Đurišić se obratila povodom zloupotrebe njenog lika i lažnih informacija #estrada #fyp #viral #viralvideo #fypシ゚viral #snezanadjurisic ♬ original sound - EstradaInsajder

 

- Morala sam da reagujem, ovo je prevršilo svaku meru. Izvesni doktor, navodno u razgovoru sa mnom se oglašava i kaže da sam ja smršala 18 kila koristeći njegov čaj za mršavljenje. Ja čoveka ne znam niti sam ga upoznala, ali sam ga gledala u jednoj emisiji gde je bio gost i bavi se nekim travama. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gde se nalazimo gospodin dotični, čaj i ja. Nisam koristila čaj i nisam smršala 18 kilograma. Molim vas ne nasedajte na ovakvu vrstu prevare - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading