Porodica Jelene Karleuše
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Jelena Karleuša nesumnjivo ima armiju fanova, neki su i ranije tetovirali njen lik na telu, a sada je nepoznat mladić odlučio da istetovira naziv njena dva studijska albuma Alfa i Omega.

Mladić je na grudima istetovirao tetovažu posvećenu Jeleni. 

Inače, Karleuša je 2023. godine objavila dvastudijska albuma pod nazivima Alfa i Omega, a upravo ovo je i sam fan istetovirao.

Snimak na kom se vidi telo muškarca sa tetovažom, ali samo do vrata, objavljen je na TikToku uz zvuk Karleušine pesme Mašala.

 

 

Podsetimo, Jelena je nedavno bila u Parizu na Nedelji mode, a nedugo zatim kreatorka Elena Nikolaevna iznela je negodovanje zbog pohvala na račun Jelene Karleuše i njenog angažmana na Paris Fashion week-u, a tim povodom oglasio je influenser Radun Bakić, poznatiji kao Redzumen i oštro osudio njene prozivke koje su, kako naglašava, neosnovane.

- Ne bih to nazvala talentom, ali šta ja znam, ja samo baratam Džefinim krpicama i ne doprinosim srpskoj mogi i generalnoj kulturi države, ne pomažem mladim umetnicima, samo Karlita ide da se slika i onda pljuje sve žive koje postoje - napisala je ona u jednom kometaru, a detalje pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading