goca
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Stan u kojem je, sa svojim roditeljima, pevačica Goca Tržan odrasla daleko je od raskoši i luksuza, ali je u njemu proživela najlepše trenutke iz detinjstva, te je sada uvek podseti na dragocene uspomene koje i danas prepričava.

Ona često posećuje roditelje a kojima više ne živi, a koliko im je privržena govori i činjenica da Goca neretko na društvnoj mreži Instagram deli fotografije na kojima je u naručju majke Rose ili oca Antona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

- Kad pronađem ovakve slike iz detinjstva, pomislim na to koliko smo nesvesni žrtve i bezuslovne ljubavi svojih roditelja, koliko ih puta ujedemo za srce iz tinejdžerske obesti, kako smo srećni što ih imamo u životu da nam pomognu u odgajanju naše dece. Kad bih mogla da se vratim unazad... Ali ne mogu i zato se trudim da budem zahvalna na tome što i dalje imam žive i zdrave roditelje, što Lena ima baku i deku koji su tu za nju, što mogu da ih zagrlim i pokažem da ih volim i da sam zahvalna za vaspitanje i zdravo detinjstvo koje su mi pružili.

- Ne gubite vreme, pokažite svojim roditeljima koliko ih volite dok su živi, jer kad odu - zažalićete ‒ poručuje Goca.

- Nekada davno, moj tata Toni, šmekerčina, i ja. Volim te, tata - napisala je u Instagram objavi.

Goca Tržan

Foto: Printscreen/instagram

 

Goca nije krila da je odrasla u skromnim uslovima, ali sigurna je da su ljubav i nežnost koje je ponela iz roditeljskog doma nešto najvrednije čime može da se pohvali.

- Moji roditelji su stvarali zajedno, rasli su zajedno, nisu imali ništa. Živeli su u jednoj sobici kod tetka Ljube. Onda je moj tata dobio stan od vojske, od 42 kvadrata, na osmom spratu bez terase.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading