ONI ŽIVE U STANU POKOJNE KSENIJE PAJČIN Dom na Voždovcu zavijen u crno, godinama niko nije želeo tu nekretninu!
Foto: Printscreen Youtube

Na Novom groblju u Beogradu juče je obeležena 14. godišnjica smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio maneken Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.

Šest godina posle smrti Ksenije Pajčin njena majka Ljubica prodala je stan u kom se dogodila tragedija.

Nekretninu pokojne pevačice navodno godinama niko nije hteo da kupi, ali je nakon toliko godina prodata. Vlasnik je stan izdavao studentima, piše "Hello".  

ONI ŽIVE U STANU POKOJNE KSENIJE PAJČIN Dom na Voždovcu zavijen u crno, godinama niko nije želeo tu nekretninu!

Foto: Printscreen Youtube

 

Podsetimo, kobnog dana Ksenija je pronađena mrtva u svom stanu, a nakon što je usmrtio nju, Filip Kapisoda je izvršio samoubistvo.

- U utorak oko 17 časova komšija koji živi prekoputa čuo je vrisku i ciku iz Ksenijinog stana, a nešto kasnije Ksenijin pas Milisav počeo je neobično da laje. On je to kuče dobro poznavao jer ga je čuvao uvek kada su Ksenija i njena majka odlazile na odmor i znao je kako pas reaguje u različitim situacijama. Pozvonio je na vrata, ali mu niko nije otvarao, a pas je i dalje lajao. Čovek nije hteo da se meša u privatne stvari komšija, pa se povukao. Ipak, pozvao je Ksenijinu majku Ljubicu, koja je odmah došla. Kada je ušla, videla je tela Ksenije i Filipa u lokvi krvi - ispričala je tada za medije komšinica koja je želela da ostane anonimna.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading