Dara u Americi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Dara Bubamara uvek je mogla da se pohvali burnim ljubavnim životom.

Dara Bubamara

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica do sada nikada nije ima period u kojem nije imala partnera, ali kako ističe, na turneji od 40 dana bila je bez dečka. 

- Nikada nisam imala problem s tim. Ustvari imam problem sa udvaranjem previše muškaraca. Znaš, kad žene pričaju "niko mi se ne sviđa", ne znam, ja prođem na semaforu, izađem iz lifta i eto, na mene neko naleti. Mislim, takva sam. Prosto privlačim, nemam pojma. Što se tiče neke veze sada je trenutno nema, zato što sam bila nekih 40 dana na nekoj dijeti. Jela sam samo povrće i pila vodu i nije mi bilo do života. Znaš ono, uveče kriza, gledaš neki film, tako sam se posvetila sebi. Sad što se tiče nekih ljubavi - nema ih - istakla je Dara i otkrila kome smeta njena sreća:

Dara Bubamara

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa to je ljubomora. Nekako u zadnje vreme ljudi su jako nezadovoljni i onda kad tebe vide da si srećan... Stvarno sam ostvarena, sve mi ide u životu kako treba. Na prvom mestu mi je zdravlje. Imam predivnog i pametnog sina koji trenira, koji je dobro dete u srednju školu ide. Nemam nijedan razlog da sam nesrećna. Znači uvek ljubavi imam, mislim kad mi se hoće ljubav. Sve što zamislim sve ostvarim i imam nešto u glavi nisam do sad pričala, ali to ću ostvariti - završava Dara za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading