Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Danas je u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu održano ročište Meline i Harisa Džinovića. 

Vest o njihovom razvodu iznenadila je javnost, a na zakazanom ročištu pojavio se samo pevač. Modna kreatorka nije se pojavila u sudu. 

Haris ispred suda

Foto: Ataimages

 

Kako je njima danas bilo zakazano prvo ročište, Melina po svim pravnim stavkama nije ni bila u obavezi da se pojavi, već je to mogao da uradi njen pravni zastupnik umesto nje. 

Kako se dalje navodi, brak se može razvesti i u slučaju odsustva stranke, što se ovoga puta i desilo. 

Melina Džinović

Foto: Ataimages

 

Džinović je, nakon što je izašao iz sudnice, otkrio detalje razvoda od kreatorke, ali je pomenuo i njeno odsustvo sa ročišta. 

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je - rekao je Haris za okupljene medije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading