Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Melina i Haris Džinović od danas su i zvanično razvedeni. 

Na ročištu koje je održano danas u Prvom osnovnom sudu, pojavio se pevač, dok je kreatorka izbegla suočavanje sa pevačem. 

Haris ispred suda

Foto: Ataimages

 

Džinović je po izlasku iz suda izgledao slomljeno. 

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

Iako se trudio da prikrije koliko mu je teško, oči su ga odale, te su se jasno mogle videti suze u njegovim očima posle razvoda, piše "Blic". 

Haris Džinović

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Haris je nakon što je izašao iz suda javno rekao da Melinu zanimaju samo pare, ali i da mu znači podrška sina, koji je, kako on tvrdi, ljut na majku. 

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju. Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je - rekao je Haris za okupljene medije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading